Ajanvaraus

Arkisin klo. 8:00 – 15:00

Puh. 050 585 0045

Palvelut

Tutustu palveluihimme tästä

Henkilöstö

Lue ammattilaisistamme lisää tästä

Fysi

Yritys – Riihimäen Fysioterapia

Riihimäen Fysioterapia on aloittanut toimintansa jo v.1971 ja näin ollen on paikkakunnan vanhin fysikaalinen hoitolaitos. Kaikki fysioterapeuttimme ovat koulutuksen saaneita ja siten Terveydenhuollon Oikeusturvakeskuksen (TEO) virallistamia. Uskomme, että pitkä historiamme kertoo palvelujemme laadusta ja henkilökunnan ammattitaidosta.

Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolista ja korkealaatuista fysioterapiaa jatkuvalla kouluttautumisella. Etunamme on henkilökunnan laaja osaaminen eri hoitomenetelmistä, jolloin voimme tarvittaessa käyttää toistemme tietotaitoa potilaidemme hyväksi. Vahvin osaamisemme on tuki- ja liikuntaelinsairauksien (TULES) arvioinnissa ja hoidossa. Meillä on mm. Riihimäen ainoat OMT-terapeutit.

Teemme yhteistyötä työterveyshuollon kanssa sekä hoito- ja kuntoutusasioissa että työfysioterapian muodossa. Meillä on myös maksusitoumussopimukset Kelan, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin ja Terveyskeskuksen kanssa. Palvelemme myös yksityisasiakkaita ilman sidonnaisuutta muihin tahoihin lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä

Palvelemme teitä Majakan liiketalossa avarissa ja valoisissa
toimitiloissa. Suuren harjoittelusalin myötä voimme tarjota yksilöllistä kuntoutusta asiakkaillemme hoitojen tueksi ja järjestää myös ryhmiä.

Lue PALVELUT-välilehdeltä osaamisestamme ja HENKILÖSTÖ-sivuilta löydät meidät, tekijät.